Reserva La Data – Presentació Àfora

setembre 15, 2021 | Àfora

Benvolgut/da,

En el marc de la celebració del nostre 35è aniversari, i després de presentar la temporada teatral de major inversió de la història de la nostra empresa, com a mostra no només de la reactivació exigida en una desitjada tornada a la normalitat, sinó com a pas necessari en el creixement que hem planificat com a empresa líder del sector, el proper dia 5 d’octubrea les 20 horesal Teatre Romea, convocarem a creadors, representants culturals, mitjans de comunicació i destacats membres de la societat civil, per presentar un nou projecte cultural del Grup Focus, que batejarem amb el nom ÀFORA.

Es tracta d’un projecte molt ambiciós que, actuant com una mena de “hub” de pensament, pretén aglutinar tota una sèrie d’activitats que, prenent com a base la vivència escènica, incideixin  en la vida artística, cultural i social del país. 

És per tot això que -en espera de rebre la invitació oficial- ens agradaria que et reservessis la data a l’agenda per poder comptar amb la teva presència en aquest acte, que pretenem que sigui tot un esdeveniment cultural.

Rep una molt cordial salutació,

Daniel Martínez de Obregón
President
Grup FOCUS

Actes relacionats

Presentació Àfora

Neix Àfora, l’àgora del Grup Focus Un nou àmbit de reflexió i d’activitats que, prenent com a base la vivència escènica vol incidir en la vida artística, cultural i social. Està formada per 5 branques: Fundació Romea, Àfora Edicions, Cinquena Paret, Platea 618 i Espectadors. Ahir al vespre el Teatre Romea va acollir amb gran...

octubre 5, 2021 | Àfora | Català