Carta – 1r Cenacle amb José Sacristán

octubre 14, 2021 | Platea 618

Benvolgut/da,

El passat dia 5 d’aquest mes – i com a culminació de la celebració del 35è aniversari de la nostra empresa- vam presentar públicament Àfora, l’àgora del Grup Focus. Un nou àmbit de reflexió i d’activitats que, prenent com a base la vivència escènica vol incidir en la vida artística, cultural i social del territori de la nostra influència. 

Una de les branques d’aquest projecte és Platea 618, un programa d’activitats que -centrant el seu nom en els quilòmetres que hi ha entre Madrid i Barcelona- té com a objectiu afavorir una relació més estreta entre els professionals d’ambdues ciutats, creant un circuit d’informació permanent i uns canals de relació personal, que permetin augmentar les sinèrgies dirigides a l’increment de la coparticipació i l’intercanvi creatiu i artístic. 

En aquest marc sorgeixen els cenacles d’Àfora, un cicle de trobades reduïdes entre professionals de les dues capitals a fi de compartir coneixement i experiència en un marc distès i acollidor. El dia 25 d’octubre celebrarem el primer cenacle a Barcelona al restaurant El Racó de’n Cesc, amb l’actor José Sacristán com a convidat principal, aprofitant la seva estada al Teatre Romea amb l’espectacle Señora de rojo sobre fondo gris. Serà un honor i un plaer que ens hi puguis acompanyar.

En breu et farem arribar la invitació formal.

Ben cordialment,

Daniel Martínez de Obregón

President de Grup Focus

Actes relacionats

1r Cenacle amb José Sacristán

Àfora celebra un primer cenacle amb José Sacristán El 25 d’octubre, va tenir lloc el primer cenacle d’Àfora al restaurant El Racó d’en Cesc, una de les activitats del programa Platea 618 que vol connectar i afavorir la relació entre els professionals del sector de Barcelona i Madrid. En aquesta ocasió el convidat principal va ser l’actor José Sacristán qui, aprofitant la...

octubre 26, 2021 | Platea 618 | Català